
180 g дрібного цукру
8 яєць
120 g муки
40 g какао
200 g змелених або потертих горішків
Порошок для печива
Щипта солі
- Усі продукти мають бути кімнатної температури.
- Змішати муку, какао, мелені горішки і порошок.
- Збити білки зі щиптою солі, збиваючи дальше, всипати цукор. Має бути густа, блискуча маса.
- Сповільнити темп, і додати жовтки по одному.
- До цієї маси всипати мішанку з горіхами і швидко, докладно змішати.
- Дати до форми (дно вистелити папером).
- Пекти 175°С біля 40 хв.
Я спекла 2 коржі окремо, кожен з 4 яєць (так більш пухкий вийшов). Перекроїла на 2 частини кожен. Торт трохи засолодкий (може менше цукру дати), але дуже смачний.
Крем:
250 мл вершків
250 г маскарпоне
250-350 г нутелли
15 г "Sofortgelatine"
Вершки і масарпоне збити разом, додати желятину, по ложці додавати нутеллу. Можна просто взяти нутеллу і маскарпоне в рівних частинах, тоді желятини не потрібно.
Немає коментарів:
Дописати коментар